x

Ακύρωση/Μεταβολή κράτησης

Αν θέλετε να ακυρώσετε μία κράτηση, ή να την μεταβάλετε, ή να μας πείτε κάτι σχετικά με αυτή μπορείτε να υποβάλετε ένα σχετικό αίτημα παρακάτω. Συμπληρώστε τον κωδικό κράτησης, τη διεύθυνση e-mail που χρησιμοποιήσατε κατά την κράτηση και, προαιρετικά, ένα σχόλιο. Δεν μπορείτε να ακυρώσετε μία κράτηση αν η ημερομηνία παραλαβής είναι σε λιγότερο από 2 ημέρες.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Ενοικίαση αυτοκινήτου οπουδήποτε στη Σάμο

Εξερευνήστε τη Σάμο με την άνεσή σας! Με την  On Time Rent a Car Samos, μπορείτε να ενοικιάσετε αυτοκίνητο από οποιαδήποτε τοποθεσία στο νησί της Σάμου. Όπου και αν βρίσκεστε στη Σάμο, εμείς σας καλύπτουμε!

Διεθνές Αεροδρόμιο Σάμου

Επίσης γνωστό ως αεροδρόμιο Αρίσταρχος. Βρίσκεται στην νότια ακτή της Σάμου και είναι κοντά στις πόλεις του Πυθαγορείου και τη Χώρας, περίπου 3 χιλιόμετρα δυτικά του Πυθαγορείου , ένα ιστορικό χωριό με σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους και ένα γοητευτικό λιμάνι. Η πόλη της Σάμου ή το Βαθύ βρίσκεται μόλις 14 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του αεροδρομίου, όπου μπορείτε να βρείτε καταστήματα, αρχαιολογικά μουσεία και παραλιακές περιοχές. Οι διακοπές σας στην Σάμο αρχίζουν από τη στιγμή που προσγειώνεστε στο αεροδρόμιο, οπού θα βρισκόμαστε εκεί περιμένοντας να σας παραδώσουμε προσωπικά το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σας στην Σάμο.

Λιμάνια Σάμου

Η Σάμος διαθέτει λιμάνια σε όλο το νησί – το λιμάνι του Βαθέως, το Μαλαγάρι, το λιμάνι και η μαρίνα του Πυθαγορείου και το λιμάνι στο Καρλοβάσι είναι τα κύρια λιμάνια. Από το λιμάνι Βαθέως ή το Μαλαγάρι, μπορείτε να εξερευνήσετε τις οδούς τις πρωτεύουσας γεμάτες με καταστήματα, καφετέριες και το αρχαιολογικό μουσείο της Σάμου. Από το λιμάνι ή τη Μαρίνα του Πυθαγορείου, μπορείτε να εξερευνήσετε την ίδια την πόλη, με το γοητευτικό της λιμάνι, τις αμέτρητες επιλογές για φαγητό και τα μπαρ, αντανακλώντας την πλούσια κληρονομιά του τόπου γέννησης του Πυθαγόρα. Ανεξάρτητα από το λιμάνι που θα επιλέξετε, θα βρισκόμαστε εκεί για να σας υποδεχτούμε και να σας παραδώσουμε προσωπικά το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σας στη Σάμο.

Ξενοδοχεία

Υπάρχει πάντα η επιλογή να παραδώσουμε το αυτοκίνητό σας στο ξενοδοχείο, την πανσιόν ή το διαμέρισμά σας. Απλώς πείτε μας τον τόπο και θα βρισκόμαστε εκεί να παραδώσουμε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σας στον χώρο σας στην Σάμο. 

Επιλέξτε τον τόπο παραλαβής που προτιμάτε και ξεκινήστε τις διακοπές σας στη Σάμο!

Ανακαλύψτε την Σάμο με την On Time Rent a Car.

Εξερευνήστε την Σάμο με τον δικό σας τρόπο