Nissan Pulsar

Group D / Μεσαίο
από 28 € / ημέρα
Nissan Pulsar
Επιβάτες: 4
4
Πόρτες: 5
5
Κιβώτιο ταχυτήτων: Χειροκίνητο
M
Κλιματισμός
AC
ABS
ABS
Αερόσακοι
Ναι
Καύσιμο: Βενζίνη
1

Χαρακτηριστικά μοντέλου

 • Επιβάτες: 4
 • Πόρτες: 5
 • Κιβώτιο ταχυτήτων: Χειροκίνητο
 • Κλιματισμός
 • ABS
 • Αερόσακοι
 • Καύσιμο: Βενζίνη
 • Ραδιόφωνο/CD

Οι τιμές μας περιλαμβάνουν

 • Όλοι οι φόροι και ο ΦΠΑ
  Οι τιμές μας είναι τελικές και περιλαμβάνουν όλους τους φόρους και τον ΦΠΑ
 • Απεριόριστα χιλιόμετρα
  Απεριόριστα χιλιόμετρα χωρίς καμία επιπλέον χρέωση
 • Ασφάλεια προς τρίτους (TPI)
  Οι τιμές μας περιλαμβάνουν ασφάλεια προς τρίτους
 • Δωρεάν Οδικός Χάρτης
  Με κάθε ενοικίαση σας παρέχουμε εντελώς δωρεάν έναν οδικό χάρτη
 • Δωρεάν έξτρα οδηγός
  Ο πρώτος επιπλέον οδηγός είναι εντελώς δωρεάν
 • Μικτή ασφάλεια απαλλαγή ευθύνης (CDW)
  Οι τιμές μας περιλαμβάνουν μικτή ασφάλεια με απαλλαγή
 • Οδική βοήθεια
  Παρέχουμε σε όλους τους πελάτες μας δωρεάν οδική βοήθεια
 • Παιδικό ή Βρεφικό κάθισμα
  To πρώτο παιδικό ή βρεφικό κάθισμα παρέχεται δωρεάν
 • Ασφάλεια κλοπής
  Οι τιμές μας περιλαμβάνουν ασφάλεια κλοπής
 • Ασφάλεια πυρός
  Οι τιμές μας περιλαμβάνουν ασφάλεια πυρός

Όροι και προϋποθέσεις

Τρόποι πληρωμής

Η εξόφληση του μισθωτηρίου συμβολαίου μπορεί να γίνει με μετρητά ή με πιστωτική κάρτα κατά την έναρξη της μίσθωσης. Η ON TIME δέχεται οποιαδήποτε κάρτα τύπου VISA και ΜASTERCARD

Προσόντα οδηγού

Να διαθέτει Ελληνική , Ευρωπαϊκή ( για χώρες Ε.Ε.) ή Διεθνή ( για χώρες εκτός Ε.Ε.) άδεια οδήγησης. Ηλικία ενοικιαστή : Για τις κατηγορίες αυτοκίνητου Α & Β το ελάχιστο όριο ηλικίας είναι 21 έτη και δυο (2) χρόνια εμπειρίας από την απόκτηση του διπλώματος οδήγησης. Για την κατηγορία C το ελάχιστο όριο ηλικίας είναι 23 έτη και δυο (2) χρόνια εμπειρίας από την απόκτηση του διπλώματος οδήγησης. Για τις υπόλοιπες κατηγορίες αυτοκινήτων το ελάχιστο όριο ηλικίας είναι 25 έτη.

Πιστωτική Κάρτα – Εγγύηση

Κατά την παραλαβή του οχήματος ο εξουσιοδοτημένος υπάλληλος μας ενδεχομένως να χρειαστεί τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτα σας ως εγγύηση για την μίσθωση του οχήματος σας. Η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα να δεσμεύσει την πιστωτική σας κάρτα ποσό εγγύησης ύψους 300,00€ το οποίο επιστρέφεται μετα το πέρας της ενοικίασης. Η αποδέσμευση της εγγύησης πραγματοποιείται εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την λήξη της μίσθωσης του οχήματος.

Όροι για ενοικίαση αυτοκινήτου από την ON TIME

Επιστροφή του οχήματος

Από την λήξη του μισθωτηρίου συμβολαίου στον εκάστοτε ενοικιαστή δίνεται περίοδος χάριτος έως 30 λεπτά για την επιστροφή του οχήματος χωρίς καμία επιβάρυνση, σε αντίθετη περίπτωση , δηλαδή εάν ξεπεράσει την περίοδο χάριτος , ο ενοικιαστής επιβαρύνεται με κόστος μιας επιπλέον μέρας.

Πολιτική καυσίμου

Τα καύσιμα του αυτοκινήτου κατά την παράδοση του , θα πρέπει να είναι ακριβώς τα ίδια όπως ήταν στην παραλαβή του. Σε διαφορετική περίπτωση ο ενοικιαστής επιβαρύνεται με την ίση ποσότητα σε αξία καυσίμου της οποίας λείπει.

Ασφάλεια προς τρίτους

Περιλαμβάνεται στην τιμή ενοικίασης.

Ασφάλεια πυρός & κλοπής

Περιλαμβάνεται στην τιμή ενοικίασης.

Μικτή Ασφάλεια με Απαλλαγή ( C.D.W.)

Α , Β κατηγορία 500,00€ C , D κατηγορία 700,00€ υπόλοιπες κατηγορίες 1000,00€ Η Μικτή Ασφάλεια δεν καλύπτει τα εξής : Έξοδα ρυμούλκησης . Έξοδα σε περίπτωση απώλειας κλειδιού.

Ασφάλεια Πλήρης Απαλλαγής Ευθύνης Ζημιών ( F.D.W.)

Σε όλα τα οχήματα μας παρέχεται η δυνατότητα πλήρης ασφάλισης χωρίς ποσό ευθύνης του οδηγού που καλύπτει όλα τα έξοδα επισκευής σε περίπτωση ατυχήματος. Η F.D.W. είναι προαιρετική και μπορείτε να την ζητήσετε ακόμα και πριν την έναρξη της ενοικίασης. Το κόστος της FDW εξαρτάται από την εκάστοτε κατηγορία αυτοκινήτου που έχετε επιλέξει προς ενοικίαση.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Οι παραπάνω ασφάλειες δεν καλύπτουν ζημίες που έχουν προκληθεί από παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ( Κ.Ο.Κ.) , καθώς και ζημίες που έχουν προκληθεί στα ελαστικά , στους καθρέφτες , στο κάτω μέρος του αμαξώματος καθώς και στο εσωτερικό του οχήματος! Η Ασφάλιση ΔΕΝ καλύπτει ζημίες , Όταν ο οδηγός προκαλεί ατύχημα υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών ή αλκοόλ. Αν ο οδηγός του οχήματος δεν είναι εξουσιοδοτημένος ως οδηγός στο μισθωτήριο συμβόλαιο. Εάν ο ενοικιαστής δεν λαμβάνει όλα τα αναγκαία μετρά προφύλαξης προκειμένου το όχημα να είναι ασφαλή κατά την στάθμευση του , π.χ. κλείδωμα του αυτοκινήτου Μετα το πέρας τις ενοικίασης σε περίπτωση που σας έχει επιβληθεί πρόστιμο , όπως η κλήση για υπερβολική ταχύτητα, η εταιρεία μας θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί σας , όταν οι αρχές ζητήσουν το όνομα του οδηγού. Αυτό μπορεί να συμβεί μήνες μετα την ενοικίαση και θα χρειαστεί να πληρώσετε τα διαχειριστικά έξοδα αλλά και την αρχική χρέωση. Σε κάθε περίπτωση ατυχήματος ο οδηγός χρεώνεται με έξοδα φακέλου 15,00 €, χωρίς την δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων.

EXTRAS

Πρόσθετος οδηγός /οι

Ημερήσια χρέωση 0,00€ για κάθε επιπλέον οδηγό. ΔΕΝ υπάρχει οποιαδήποτε χρέωση για παράδοση του αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο. Υπάρχει χρέωση για παράδοση του αυτοκινήτου εκτός ωραρίου : 25,00€.

Παιδικά Καθίσματα

Διατίθενται δωρεάν μόνο μετα από κράτηση .

ΠΛΟΗΓΟΣ – GPS

Διατίθενται μόνο μετα από κράτηση με ημερήσια χρέωση 5,00€ .

Η οδική βοήθεια παρέχεται δωρεάν.

Αλλαγές Τύπων Αυτοκινήτων

Η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα ανάλογα με την διαθεσιμότητα του στόλου να παρέχει διαφορετικό τύπο αυτοκινήτου από αυτόν της αρχικής κράτησης με ένα αντίστοιχης ή μεγαλύτερης κατηγορίας.

Αλλαγή Κράτησης

Η αλλαγή της κράτησης σας θα επιφέρει νέο υπολογισμό της τιμής εκ νέου , σύμφωνα με της συνθήκες διαθεσιμότητας , καθώς και των τιμών που ορίζει η αγορά την δεδομένη περίοδο.

Ακύρωση Κρατήσεις – NO SHOW

Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης , που έχει πραγματοποιήσει ο ενοικιαστής από την ιστοσελίδα της ON TIME , σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 20 ημερών από την προβλεπόμενη ημερομηνία ενοικίασης, η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα να ζητήσει από τον ενοικιαστή το ποσό της προκαταβολής ή σε περίπτωση που έχει πραγματοποιηθεί τραπεζική κατάθεση της προκαταβολής η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα να παρακρατήσει το ποσό. Σε περίπτωση μη εμφάνισης του ενοικιαστή την συμφωνηθέντα μέρα και ώρα χωρίς προηγούμενη ειδοποίησή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικής επικοινωνίας, η ΟΝ ΤΙΜΕ ακυρώνει την κράτηση μετα το πέρας τριών (3) ωρών.

Μετά το πέρας της ενοικίασης

Εάν σας έχει επιβληθεί κλήση για υπερβολική ταχύτητα ή οποιοδήποτε άλλο πρόστιμο , η εταιρία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας όταν οι αρχές ζητήσουν το όνομα του οδηγού. Θα πληρώσετε την αρχική χρέωση άλλα και το κόστος διαχείρησης.

Απαγορεύεται η μεταφορά του οχήματος με πλοίο.

Εκμίσθωση εκτός συνόρων δεν επιτρέπεται

Προστασία Δεδομένων –GDPR

Αγαπητέ χρήστη Σύμφωνα με τον νέο Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 για την προστασία δεδομένων προσωπικού Χαρακτήρα (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων -GDPR), θα θέλαμε να σας ενημερώνουμε ότι η Εταιρεία διατηρεί ηλεκτρονικό αρχείο των στοιχείων που μας έχετε εμπιστευθεί και στο οποίο περιέχονται δικά σας προσωπικά δεδομένα, όπως μας τα έχετε γνωστοποιήσει με την έναρξη της συνεργασίας μας. Έχουμε λάβει όλα τα σχετικά μέτρα ασφαλείας, και θα θέλαμε τη συγκατάθεσή σας ώστε να συνεχίσουμε την επικοινωνία μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η τηλεφωνικός αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό επικοινωνίας και ενημέρωσής σας για θέματα προϊόντα και προσφορές που αφορούν αποκλειστικά και μόνον την εταιρεία μας. Καμία από τις πληροφορίες που μας έχετε δώσει δεν κοινοποιείται σε τρίτους. Με το παρόν δηλώνω ότι έχω διαβάσει και κατανοήσει την Πολιτική Απορρήτου και τους Όροι μίσθωσης αυτοκίνητων της εταιρείας On Time rent a car, έτσι όπως έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της www.ontimerentacar.gr και συναινώ για την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων.
x

Ακύρωση/Μεταβολή κράτησης

Αν θέλετε να ακυρώσετε μία κράτηση, ή να την μεταβάλετε, ή να μας πείτε κάτι σχετικά με αυτή μπορείτε να υποβάλετε ένα σχετικό αίτημα παρακάτω. Συμπληρώστε τον κωδικό κράτησης, τη διεύθυνση e-mail που χρησιμοποιήσατε κατά την κράτηση και, προαιρετικά, ένα σχόλιο. Δεν μπορείτε να ακυρώσετε μία κράτηση αν η ημερομηνία παραλαβής είναι σε λιγότερο από 2 ημέρες.
 
Παρακαλώ περιμένετε…